<li id="8xp4s"><acronym id="8xp4s"></acronym></li>
  • <s id="8xp4s"></s>

      <button id="8xp4s"></button><li id="8xp4s"><acronym id="8xp4s"></acronym></li>

      1. <dd id="8xp4s"><center id="8xp4s"></center></dd>
        <rp id="8xp4s"></rp>

        永和實驗學校文化廣場規劃

        發表于:2019年02月08日

         



        永和實驗學校文化廣場設計以為廣大師生服務為宗旨,目的在于為學生、老師以及社會各界人士提供一個有著深厚文化底蘊,防暑、防寒、防風、防塵、防噪的、優美的休息、交流活動綜合性空間。該設計主要以規整式布局為主,在游園采用自然式布局,做到規整與自然式相結合,在山水之間為學生提良好的學習環境。



        The cultural square of Yonghe Experimental School is designed for the purpose of serving teachers and students. The purpose is to provide students, teachers and people from all walks of life with a profound cultural heritage, heatstroke, cold, wind, dust, noise, beautiful rest and exchange activities. Comprehensive space. The design is mainly based on a regular layout, and a natural layout is adopted in the amusement park to achieve a combination of regularity and naturalness, and provide a good learning environment for students between mountains and rivers.





          備案號:京ICP備17027897號-1  Copyright 版權所有2005-2015 張曉光設計顧問(北京)有限公司 All Rights Reserved

        二維碼
        返回首頁