<li id="8xp4s"><acronym id="8xp4s"></acronym></li>
  • <s id="8xp4s"></s>

      <button id="8xp4s"></button><li id="8xp4s"><acronym id="8xp4s"></acronym></li>

      1. <dd id="8xp4s"><center id="8xp4s"></center></dd>
        <rp id="8xp4s"></rp>

        喜訊!我們的作品《艾米瑞克幼兒園》成功入選2015《中國國際室內設計年鑒》

        發表于:2015年05月11日






        祝賀我們的作品《艾米瑞克幼兒園》設計案例成功入編2015《中國國際室內設計年鑒》!《中國國際室內設計年鑒》勵志打造國內最具行業影響力的室內設計大型圖書,作品集匯集國外設計大師作品,港臺著名設計師精品案例,國內最具影響力的知名設計師的佳等。由中國國際室內設計聯合會策劃編著,由國家級天津大學出版社出版發行,全國新華書店和建筑書店銷售。

        Congratulations to our work "Amyric Kindergarten" design case successfully included in the 2015 "China International Interior Design Yearbook"! "China International Interior Design Yearbook" inspires to create the most influential large-scale interior design book in the domestic industry. The collection gathers the works of foreign design masters, famous cases of Hong Kong and Taiwan famous designers, and the most influential famous domestic designers. It is planned and edited by China International Interior Design Federation, published and distributed by the national Tianjin University Press, and sold in Xinhua Bookstore and Architecture Bookstore nationwide.



        室外是小朋友的天然游樂場,硬質地面與綠化區域有機結合,既滿足了孩子游玩時得到不同的體驗,又讓他們感受到了豐富的材質,外墻不同的色塊穿插,活潑而不失和諧。


        The outdoor is a natural playground for children. The hard ground and the green area are organically combined, which not only satisfies the children to get a different experience when playing, but also makes them feel the rich materials. Different color blocks on the outer wall are interspersed, lively and harmonious. 



        從簡潔精煉的大門進入大廳,眼前的場景讓我們有些恍惚:這是幼兒園?還是游樂場?只見綠色的環形造型隔斷與下沉式兒童沙池相映成趣。本園的創立人是一位留英歸國的教育熱衷者,致力于將國際幼教的先進理念深植入于本土的家長與孩子們的心目中,那便是生態、健康、因此在環境上要求苛刻,每一細節盡善盡美。大廳原本面積不小,對面便是高窗,加上頂面是歐式的穹頂造型,寬敞明亮,不過中間有四根立柱,致使原本的寬敞空間顯得窄仄突兀了。而設計師恰恰是利用了這四根立柱,將“缺點”變“優點”——把立柱延伸,結合,做成一個環形隔斷,而隔斷也是不“平凡”的,每個造型洞打破常規,各有特點,每一個孩子見到這樣有趣的洞都會好奇地鉆來鉆去吧!隔斷的表面,是由設計師挑選的綠色高品質人工草皮覆面,人們忍不住想摸一下感受一下毛茸茸的質感。更歡樂的就是下沉式沙池了,將沙池“搬進”幼兒園室內,夠炫酷!孩子們可以盡情玩樂,嬉戲,地面材質采用防腐木地板,考慮到安全性,從人體工程學出發,設置了具有人性化的適合孩子上下自由的臺階,同時孩子們玩累了可以坐下休息,軟裝陳設也是設計師精心挑選的,給予孩子360°的精神收獲與成長。

        Entering the hall from the concise and concise door, the scene before us makes us a little dazed: This is a kindergarten? Or a playground? I saw the green ring-shaped partition and the sunken children's sand pool contrasted with each other. The founder of this garden is an education enthusiast who has returned from the UK, and is committed to implanting the advanced concepts of international preschool education in the minds of local parents and children. That is ecology, health, and therefore environmental protection. Demanding, every detail is perfect. The lobby was originally large in size, with high windows on the opposite side, plus a European-style dome on the top, which is spacious and bright, but there are four columns in the middle, making the original spacious space appear narrow and abrupt. The designer just used these four columns to change the "shortcomings" into "advantages"-extending and combining the columns to form a ring partition, and the partition is not "ordinary". Each modeling hole breaks the convention. Each has its own characteristics. Every child will be curious to drill around when they see such an interesting hole! The surface of the partition is covered with green high-quality artificial turf selected by the designer. People can't help but want to touch and feel the furry texture. Even more fun is the sunken sand pool. "Moving the sand pool into the kindergarten room is cool enough!" Children can have fun and play. The floor material is made of anti-corrosion wood floor. Taking into account the safety, from the perspective of ergonomics, a humanized step suitable for children to go up and down is set up. At the same time, children can sit and rest when they are tired. The soft furnishings are also carefully selected by the designer to give children 360° spiritual harvest and growth.

          備案號:京ICP備17027897號-1  Copyright 版權所有2005-2015 張曉光設計顧問(北京)有限公司 All Rights Reserved

        二維碼
        返回首頁